Vores historie

Opstart og forretningsgrundlag
HØJMARK GROTH Ejendomsadministration blev grundlagt i 1999 under navnet Falen EjendomsInvest ApS. Oprindeligt var virksomhedens hovedaktivitet investering i ejendom, men da en af firmaets stiftere, Claus Groth Christoffersen, allerede et år efter blev opfordret til også at udføre ejendomsadministration, blev dette katalysatoren for den fremtidige kurs.

Udvikling af aktiviteter
I 2010 skiftede firmaet navn til GRAM Ejendomsadministration ApS og med base på Læssøegade 24, Odense C, vækstede firmaet støt i administrationsbranchen. Firmaet specialiserede sig i andelsboligforeninger efter finanskrisen i 2008/2009, hvor en til følge ændret lovgivning affødte en betydelig udfordring for landets mange andelsboligforeninger.

Generationsskifte
I perioden 2015 og 2016 udviklede firmaet sig markant, og det stod hurtigt klart for ejerkredsen, at et generationsskifte var på sin plads, såfremt firmaet skulle have mulighed for at fortsætte den positive udvikling. Pr. 1. juli 2016 overtog Pia Højmark Hegnsvang og Claus Groth Christoffersen derfor firmaet, som samtidigt skiftede navn til HØJMARK GROTH ApS og flyttede til adressen Sanderumvej 16B i Odense SV.